søndag den 3. oktober 2010

Design Club

Så har vi haft besøg af tandfeen endnu engang. Matilde mistede den anden fortand og det var vist rigtig rart. Hun kunne næsten ikke spise noget for hver gang hun bed i maden, så bøjede fortanden frem A.V. Så nu kan der køres mad ind igen...endda uden at åbne munden :-) og med tatoveringer på armen, delfiner fint pyntet med glimmer. Kan man være mere heldig?


Og jeg fik også en gave i ugens løb, ROWAN nr. 48, arh...det er lækkert. Ææææælsker deres design samt garner. Det er bare så lækkert, gid man også kunne bestille lidt mere tid.


Weekenden har stået på færdiggørelse af Benjamins Poona fra Design Club, Pony Games samt fejring af morfars 62 års fødselsdag.
Poona'en har Benjamin ventet med spænding på "nogen" tid. Han har være meget interesseret under hele processen. Og nu er den færdig og det passer vel helt perfekt, da det er ved at være efterår og vi går en koldere tid imøde.



Pony Games var Matildes første "ridestævne". Hun har gået til ridning i en måned og kommer virkeligt godt efter det. Arrangementet var helt nede på jorden og alle børn og voksne som deltog fik et diplom og en slikkepind.
Matilde var så stolt - og det var moren sørme også...


Morfar blev fejret her hos os med boller og kakao med flødeskum som sig høre til. Uhmmm.... og nu er de taget hjem til det jyske. Resten af søndagen skal vi bare være hjemme og hygge. Tænker at vi sætter Jurassic Park 2 på (Benjamin er bidt af en "gal" dinosaurs) perfekt at strikke til... for jeg er startet så småt på Cecilia vesten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar