fredag den 22. oktober 2010

Efterårsferie

En del af efterår's ferien blev tilbragt i det sydøst lige Sverige, nærmere bestemt Karlskrona. Vi havde lejet en hytte ca. 10 km uden for Karlskrona.
Vi blev lidt overraskede over stedets hmmm... tilstand!

Huset havde et par el-radiatorer men det var ikke nok til at få opvarmet hele hytten. Heldigvis var der en brændeovn i stuen, så den blev der fyret godt op i. Det gammeldags komfur i køkkenet blev KUN taget i brug én gang, fordi der stod en stor røgsky ud af ovnen og efterfølgende lugtede hele huset fælt røg...dvs. mere end det gjorde i forvejen!!!

Udover det var der et gammeldags tørkloset...som lugtede mere og mere jo længere tid der gik :-/ Matilde syntes det bare var FOR mærkeligt og jeg syntes det var utroligt ulækkert med alle de fluer...som også besøgte køkkenet i ny og næ.
Musene oppe på første sal kunne jeg leve med... de blev jo der oppe!

Vi besluttede at tage hjem til Danmark onsdag eftermiddag. Der havde vi fået nok. Må jo bare erkende at vi ikke er så "primitive" som vi have troet.
Men på trods af at vi ikke var vildt begejstret med hytten, havde vi nogle super dejlige dage og Sverige er jo fantastisk flot også om efteråret.


BILLEDER:
Hytten

Bær


Familien 
Vandretur 

Grøn fluesvamp

Hollandske pebernødder i Svensk retro skål
Familie hygge og spil

Familie hygge og spil

Natur-kram
Også tid til strik - Cecillia blusen

Krig

Svampetid


Ingen kommentarer:

Send en kommentar