søndag den 21. oktober 2012

Ferien lakker mod enden

Så er efterårsferien ved at lakke mod enden. Det har været en super dejlig uge. Vejret har været fantastisk med lidt lune i luften og alle de flotte brune og røde nuancer titter frem alle steder i naturen.

Det blev blandt andet til et fantastisk mode show hos Noa Noa i Roskilde. Det var en rigtig dejlig oplevelse. Det var første gang både for Matilde og jeg. Og da vi begge to er introvert mennesker var vi meget nervøse.


Autumn holidays coming to an end. It has been a lovely week. The weather has been great with a little warmth in the air and the beautiful brown and red colours peep out everywhere in nature.

Particular, we had a fantastic fashion show at Noa Noa in Roskilde. It was a lovely experience. It was the first time both of us, Matilde and me. And since we are both introverted people we were very very nervous about it.







Jeg tyvstartede forleden med at lave en Halloween kage...nu jeg havde tiden til det. Den blev ret "dødsens" - smagte super. Og det er altså mit motto. Det kan godt være at en kage ser flot ud...men den skal altså også smage godt.

I startede early this year to make the Halloween cake... had to be done while the time was there. It was "deadly"good. It is my motto: It may well be that the cake looks great ... but it must taste delicious as well.

Halloween skelet kage
Halloween kage - uhhhh....

Jeg havde købt en skelet chokolade form i "Kop & Kande" i Køge. Resten er lavet i hænderne og med fri fantasi.
En god chokoladekage er selve kagen. Jeg har skåret toppen af og lagt grøn hjemmelavet fondant over.
Toppen er smuldret sammen i en skål med lidt smeltet chokolade så det ligner jord. Og det er så lagt på den grønne fondant som grave. Skeletterne er lavet af hvid chokolade og de er lagt oven på...med lidt jord henover.
Gravstenene er marcipan belagt med sort og grå fondant og RIP er skrevet med hvid fondant.
Hegnet er lavet i fri hånd. og sat/lagt på kagen til sidst.
Ja...så er det bare om man TØR smage!


I had bought a skeleton candy mold in the "Kop & Kande" in Køge. The rest is made of hands and fantasy.
The basic is a good chocolate cake. I have cut the top of the cake and put green homemade fondant over.
The top has crumbled in a bowl together with a little melted chocolate so it looks like soil. It is then put on the green fondant as graves. The skeletons are made of white chocolate and they are put on the graves... with a little "soil" over.
Grave stones are made from marzipan coated with black and gray fondant and RIP is written with white fondant.
And finally, the fences that are made by free hand, are set/put on the cake.
Do you dare to taste!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar